Tre hapa për të mësuar një gjuhë të re (Video)

Është shumë e vështirë të mësoni një gjuhë të re kur nuk mbani kurse, apo kur ju duhet të mësoni nga shtëpia.

Megjithatë, ata që ia kanë dalur ta bëjnë këtë gjë, tregojnë për tre hapa të thjeshtë që duhet të ndjekni dhe që padyshim ju sjellin sukses, shkruan lajmi.net

Hapi i parë është të mbani mend çdo fjalë që e mësoni. Përsëriteni atë çdo ditë derisa të jetë e njohur edhe për veshin tuaj ta dëgjojë.

Hapi i dytë është të jeni aktiv në biseda me njerëz të tjerë të cilët e flasin atë gjuhë. Kështu do ta keni më të lehtë inkuadrimin në mësimin e gjuhës së re.

Hapi i tretë është të filloni të lexoni fjalë, të dëgjoni video, të shikoni edhe filma në atë gjuhë. Shikoni videon për më shumë detaje. /Lajmi.net/

SHPËRNDAJE