Tri mënyra të thjeshta për të eliminuar erën e pakëndshme të këpucëve

Era e pakëndshme e këpucëve është diçka vërtet e tmerrshme që bezdis këdo. Shumë faktorë mund ta shkaktojnë erën e pakëndshmë të këpucëve, një ndër to është lagështira apo prania e baktereve në çdo ambient.
 

Për ta pasur gjithmonë nën kontroll këtë situatë, mjafton të ndjekësh tre hapa fare të thjeshtë dhe pa shpenzime:

Sodë buke
 Spërkati këpucët me pak sodë buke dhe lëri ashtu gjatë gjithë natës.

Mbeturina prej letre
Një sasi letrash të grumbulluara vendosi në këpucë gjatë natës. Ato do të thithin të gjithë lagështirën dhe do ta largojnë erën e keqe të këpucëve.

Në akull
Futi këpucët në një qese të erret dhe futi në frigorifer.Temperaturat e ulëta do të vrasin të gjitha bakteret, kështu që frigoriferi është mënyra më e mirë për të larguar erën e keqe.

SHPËRNDAJE