U rrit nga ujqërit, kërkon që përsëri të kthehet në pyll, njihuni me Moglin modern (Foto)

Ngjarja ka ndodhur në Spanjë dhe historia e Marcos ka zënë vend qendror në mediat iberike.

Ai u gjet 19 vjeç gjysmë i zhveshur që vërtitej mes kafshëve në pyll.

Tashmë Marco është 72 vjeç dhe i ka “marrë malli” për jetën e mëparshme dhe kërkon të kthehet atje pas shumë zhgënjimesh mes njerëzve.

Ai di të imitojë zëra të ndryshëm në pyll, ashtu si edhe personazhi Mogli, shkruajnë mediat britanike.

“Jam keqtrajtuar dhe abuzuar në këtë botë, prandaj është më mirë të rikthehem në shpellën time”, thekson ai.

SHPËRNDAJE