Xhaferi e tejkaloi ligjin për gjuhët

Kryetari i Parlamentit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi e ka tejkaluar pikën e rendit të ditës për përdorimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve.

Seanca e 32-të duheshte të filloj me Ligjin për përdorimin e gjuhëve mirëpo kjo nuk ndodhi dhe filloi me pika të tjera të rendit të ditës.

SHPËRNDAJE