Ivanov njihet si presidenti i cili ka bërë më shumë shkelje kushtetuese  , ligjore  , etike dhe njerzore duke u vënë tërësisht në shërbim të VMRO-DPNE-së   e me këtë edhe ng shërbim të krimit .

Histori në vete është mënyra e zgjedhjes së tij për president ku rol të rëndësishëm në zgjedhjen e tij luajtën edhe partitë shqiptare BDI dhe PDSH duke aktruar se njëra e përmban dhe tjetra gjoja nuk e njeh.

Që  nga zgjedhja e tij për president zyrtarët e Bdi tërë kohën deklaronin se nuk e njohin por në momentet kyçe ata vrapuan në presidencë dhe ja shtrënguan dorën ” Presidentin Jo Legjitim ”

Të njejtin veprim ka bërë edhe zv. Kryeministri  Hazbi Lika i cili sot së bashku me ministrat tjerë të BDI ka vizituar presidentin Ivanov .

Të cekim se i vemti ministër që injoroj takimin me  Ivanovin ishte ai i shëndetsisë  Arben Taravari . /Fol.mk