Përderisa çdo vit prodhohen vetura që pëlqehen nga shumë njerëz, kemi edhe vetura që nuk pëlqehen aspak

Lere më që nuk pëlqehen, por një hulumtim ka treguar veturat më të urryera. Entuziastët e veturave kanë votuar për 10 veturat më të urryera të të gjitha kohëve.

Kualiteti i tyre matet me dukjen, mënyrën e vozitjes dhe qëndrueshmërisë. Derisa jo shumë vetura mund t’i kenë të gjitha këto në nivelin më të lartë, veturat në listën e mëposhtme nuk e kanë asnjërën, shkruan rtv21.tv.

10.Opel Frontera

9.FSO Polonez

8.Reliant Robin

7.Morris Marina

6.Rover CityRover

5.Alfa Romeo Arna

4.Ssang Yong Rodius

3.Chrysler PT Cruiser Convertible

2.Austin Allegro

1.G-Wiz

G-Wiz u votua si vetura më e keqe që ka dalë ndonjëherë në rrugë. Ajo u përshkrua si e “Ngadaltë, e pasigurt dhe e shëmtuar”.