Kinezët janë të parët që shpikën shumë gjëra elementare dhe të nevojshme për përditshmërinë tonë, shkruan lajmi.net
Vite më parë, ata shpikën letrat e tualetit,  çadrat e shiut, keçapin e shumë gjëra të tjera.

Shikojeni videon më poshtë dhe mësoni detajisht për zbulimet e tyre, zbulime këto që ndryshuan gjithë botën. /Lajmi.net