Klinika Universitare dhe Qendra Urgjente në Shkup do të furnizohen me pizhame, batanije, dyshekë dhe papuçe. Kështu u bë e ditur nga Drejtoria për Furnizime Publike (DFP).

Sipas konkursit të DFP-së këto furnizime do të bëhen në kundërvlerë prej 7.800.000 denarë pa TVSH ose rreth 127 mijë euro. Kriteri për nënshkrim të marrëveshjes është çmimi më i ulët kurse periudha e realizimit të të njëjtit është 12 muaj.