13-14 mjekë dhe ekspertë të ndryshëm do ti shtohen listës së Aleancës!

Lëvizja për Reforma PDSH sot në Gostivar mbajti mbledhje të Kuvendit qëndror të partisë. Në këtë takim është debatuar për pjesëmarrjen në zgjedhjet parlamentare si dhe për listën e kandidatëve për deputet sipas njësive zgjedhore.

Jozyrtarisht mësohet se në përbërjet përfundimtare të listave të LR-PDSH-së për deputet do të përfshihen edhe 13-14 mjekë, profesorë dhe specialistë të ndryshëm, të cilët simbolikisht do të marrin pjesë në lista për të mbajtur cilësinë sa më të lartë të përfaqësuesve.

Mësohet se fryma e unifikuar dhe konzistenca e cilësisë së listave deri në numrin 20, në të gjitha njësitë zgjedhore do të bëhet në shenjë të përcaktimit të palëkundur të koalicionit tripalësh LR-PDSH, RDK, UNITETI për të ndryshuar qeverisjen e keqe të këtij vendi që nuk ofron asnjë perspektivë për shqiptarët.