Ahmeti :Ngushëllimet e mia më të sinqerta për familjet e viktimave nga vërshimet e mbrëmshme në Shkup

 

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti nëpërmjet fejsbukut ka shprehur ngushëllime për familjet e viktimave  të përmbytjeve. Ai me këtë rast shprehet:

“Më lejoni që të shpreh ngushëllimet e mia më të sinqerta për familjet e viktimave nga vërshimet e mbrëmshme në Shkup me të cilët ndaj dhimbjen për humbjen e më të dashurve të tyre.

Njëkohësisht siguroj të gjithë të dëmtuarit që do t’ju qëndrojmë pranë për çdo nevojë të tyre dhe do t’i mbështesim tërësisht me të gjitha kapacitetet institucionale dhe njerëzore, thuhet në ngushëllimin e Ali Ahmetit.

©fol.mk

13942519_1381506378532212_1980651626_n