Shuhet Ish ushtari UÇK-së: dje ndihmoi në Hasanbeg, sot ndërrojë jetë | FOTO

Hasanbeg

Sot ish luftëtari i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare Sait Bajrami (33 vjeçar) ndërroi jetë, njoftojnë mediat lokale. Sait Bajrami ishte nga Vishtica e Kumanovës ndërsa dje kishte punuar pa ndërprerë për të ndihmuar vllezërit shqiptar të Hasanbegut.

Portali FOL shpreh ngushëllimet më të sinqerta ndaj familjes Bajrami dhe bashkëluftëtarëve të tij.