Shpërthen “Camp Now”, Messi shënon 2 gola në 4 minuta (VIDEO)

Manchester United e nisi ndeshjen në sulm ku rrezikoi që në minutën e parë duke goditur shtyllën.

Por janë vendasit ato që e dërgojnë topin në rrjetë të parët.

Kapiteni Leo Messi përshëndeti rrjetën në minutën e 16’ duke i prerë këmbët kundërshtarit por nuk do mbaronte me kaq pasi “gjeniu” i futbollit do të shënonte edhe të dytin vetëm 4 minuta më pas në të 20’ për të mbyllur këtë ndeshje që në 20 minutat e para dhe duke i treguar United se nuk janë PSG.

http://<div style=”width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;”><iframe src=”https://streamable.com/s/kbogw/yyqyax” frameborder=”0″ width=”100%” height=”100%” allowfullscreen style=”width: 100%; height: 100%; position: absolute;”></iframe></div>

<div style=”<div style=”width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;”><iframe src=”https://streamable.com/s/kbogw/yyqyax” frameborder=”0″ width=”100%” height=”100%” allowfullscreen style=”width: 100%; height: 100%; position: absolute;”></iframe></div>: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;”><iframe src=”https://streamable.com/s/kbogw/yyqyax” frameborder=”0″ width=”100%” height=”100%” allowfullscreen style=”width: 100%; height: 100%; position: absolute;”></iframe></div>

SHPËRNDAJE