Leze Qena në gjendje të rëndë shëndetësore

Aktorja e mirënjohur Leze Qena, deri para pak muajsh ka qenë aktive profesionalisht, si pjesë e disa projekteve të ndryshme.

Leze Qena, ikona e teatrit dhe televizionit, ka një jetë në skenë dhe historinë e suksesit të saj e njohin thuajse të gjjthë, shkruan Kosovarja.

Siç kuptojmë, aktorja që është në të 80-tat, muajt e fundit nuk ka qenë mirë shëndetërisht, për çka edhe është distancuar nga angazhimet artistike.
Siç mësojmë, gjendja shëndetësore e aktores ikonike, sot nuk ka qenë fare e mirë.