19 janari ditë jopune në Maqedoni

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale kumton se, në përputhje me Ligjin për festa të Republikës së Maqedonisë, 19 janari 2017 festa ‘Vodici’, është ditë jopune për qytetarët e komunitetit ortodoks në Republikën e Maqedonisë.

MPPS ua urron të gjithë qytetarëve të këtoj komuniteti festën e ‘Vodicit’, apo siç njihet ndryshe Dita e hedhjes së kryqit në ujë. /Telegrafi/