Sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik, në 24 orët e fundit janë shënuar 2019 raste të reja, 19 viktima si dhe 917 të shëruar. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 261 347, i të shëruarve 231 179, ndërsa numri i viktimave shkon në 8,285.