Dita e Alfabetit Shqip – 22 Nëntori (e martë), do të jetë ditë jo pune për qytetarët shqiptar në Republikën e Maqedonisë, njftoi sot Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Nga kjo ministri gjithashtu, uruan gjithë shqiptarët e Maqedonisë për këtë festë.