Rozë. Për shumë vite me radhë do të ketë qenë ngjyra juaj e preferuar. Duke u rritur sigurisht që çdo vajzë vlerëson bukurinë e ngjyrës së bardhë dhe preferon lehtësinë e të zezës, por sidoqoftë ngjyra rozë ka vendin e saj.

Ndërkohë që gjatë pranverës kjo ngjyrë është më e thjeshtë për t’u kombinuar, gjatë dimrit diçka ndryshon. Si mund ta kombinoni?

Extra tip: sekreti qëndron tek nuancat e ngjyrës. Nuancat më të lehta mund të vishen edhe gjatë dimrit, ndërsa ato më të theksuarat është më mirë t’i lini për në verë.

Ja cilat janë 6 mënyrat për ta veshur ngjyrën rozë gjatë dimrit:

Kombinojeni me xhinset tuaja të preferuara

5c91ad35da2362fd712c3d787a7e1f7e

Një xhaketë, pallto apo pardesy me këtë ngjyrë

5cbb802e873af87f6df96e8b33a4f6a0

Kombinojeni me të bardhë

5d01230942faf7112f8e3459e0f35bfd

Ose me të zezë

578cf28535610a4dda67209119ee35f1

Një pulovër e ngrohtë rozë

6d8a1339bd397842f7e4714c9f430cce

Një palë këpucë rozë (që sivjet janë shumë në modë)

03ac8f2cd3d3eafa29c666ad605ef705