1. Të SKUQURAT- Të gjithë ushqimet e skuqura kanë ndikim negativ në tru.
  1. MISHI I KUQ- Ngrënia e tij më shumë se një herë në javë do të thotë rritje e kolesterolit të keq.
  1. SALLAMI- Edhe sallamet duhen shmangur për të ruajtur trurin, pasi alternohen yndyrat shtazore, kripa dhe konservues.
  1. FAST FOOD- Por duhet treguar kujdes pasi ushqime të tilla shtojnë depresionin, ankthin dhe mungesen e përqendrimit.
  1. ALKOOL- Qoftë nëse bëhet fjalë për whisky apo birrë, alkooli shkakton në të gjitha format dëmtime në tru.