Policët që kanë mbetur pa angazhim sot protestuan para Ministrisë së Punëve të Brendshme në Shkup.

Bëhet fjalë për 660 policë të papunë të cilët me qëndrim para objektit të MPB-së kanë protestuar, duke kërkuar që ky institucion të ju gjej zgjidhje.

”Pasi edhe zyrtarisht kemi dorëzuar kërkesën deri tek MPB dhe deri tek institucionet tjera përkatëse, kemi dalë edhe publikisht të kërkojmë të drejtat tona. Ne e kemi mbaruar trajnimin që ishte kusht për punësim dhe tani kërkojmë që kjo ministri të na gjejë zgjidhje për problemin tonë.” ka thënë Gjorgija Kolarovski për A1on.

Këta të punësuar më herët kanë marrë mbështetje edhe nga sindikata e pavarur e policëve.