Lidhjen me këto tipa femrash, meshkujt nuk e mendojnë as në ëndërr…

Çfarë i irriton meshkujt te femrat dhe i bën të largohen mënjëherë nga to? Ndoshta edhe ju mund të jeni në mesin e tyre. Ndoshta është koha për të ndryshuar disa gjëra, por që do të ju ndryshohet edhe jeta e dashurisë në njëfarë mënyre.

Është mirë të ndjeheni se jeni gjithmonë në qendër të vëmendjes, por mos dramatizoni më pas nëse nuk dëshironi të ngelni vetëm.

7 tipet e femrave që meshkujt nuk i pëlqejnë aspak:

Femrat arrogante

Ky lloj i femrave thjeshtë kurrë nuk kanë gjasa të jenë me meshkuj, madje edhe për diçka shumë rastësore. Nëse jeni arrogante, ju nuk zgjoheni fare interes tek ai.

Të varura nga dramat

Shpërthim i xhelozisë, grindje të vazhdueshme, konflikt dhe ndarje, mosmarrëveshje me anëtarët e familjes së tij dhe miqtë…këto janë disa gjëra që bijnë në kategorinë e varësisë së dramave, dhe meshkujt betohen se një femër të tillë kurrë në jetë nuk do kishin dashur ta kenë përkrah.

Mbretëreshë e akulltë

Ky lloj i femrave kurrë nuk ka qenë përzgjedhja e dikujt, veçanërisht për një lidhje më serioze. Meshkujt nuk e duan ftohtësinë tek një femër, përndryshe duan që ajo të jetë e dashur jo vetëm me të, por edhe me të tjerët.

Femër dembele

Nëse një femër e tillë qëndron pranë një mashkulli, për të do të ishte një dështim fatal, andaj edhe ata qëndrojnë sa më larg femrave dembele dhe nuk i tërheqin aspak.

Ato femra që nuk e dinë kuptimin e fjalës “kompromis”

Kur të zgjedhin për diçka më serioze, meshkujt duan të kenë pranë dikë që është e gatshme për kompromise, apo që e kanë të lehtë për të negociuar së bashku, shkruan femra.net. Mungesa e iniciativës nga njëra palë, nënkupton marrëdhënie të humbur në çift.

Femra të përkëdhelura

Kur bëhet fjalë për një lidhje më të gjatë, meshkujt janë të mendimit të njejtë se nuk pëlqejnë fare femra të lazdruara, princesha të mamit e babit që kurrë në jetë nuk iu është prishur asgjë – këto femra nuk janë të mirëpritura.

Femra shantazhiste

Nuk është fare sekret se meshkujt janë më të ngadalshëm rreth vendimit të martesës, por edhe partnerja e tyre nuk ka fare të drejtë t’i detyrojë për një gjë të tillë.