Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA.Ky është epilogu i seancës së sotme në Gjykatën e Kumanovës.Avokatët nuk dëshiruan të flasin ndërsa pritet që deklarata të japin familjarëve të komandant Shqiponjës, njofton SHENJA.