Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se brenda 24 orëve janë bërë 2699 testime, ndërsa janë regjistruar 862 raste të reja me Covid-19.

Ndërkohë Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 223 pacientë të shëruar.

Ndërkohë Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se kanë ndërruar jetë 14 persona.

Në 24 orët e fundit janë bërë 2699 testime, ndërsa janë regjistruar 862 raste të reja të covid-19:
– Shkup 390
– Kumanovë 22
– Shtip 28
– Prilep 55
– Tetovë 48
– Strugë 9
– Veles 53
– Bitola 31
– Ohër 18
– Kavadarci 24
– Gostivar 18
– Gjevgjelia 12
– Strumicë 27
– Kriva Palanka 10
– Radovish 7
– Krushevë 2
– Koçani 25
– Probistip 12
– Demir Hisar 4
– Makedonski Brod 1
– Pehchevo 3
– Berovë 3
– Valandovë 6
– Vinicë 9
– Delçevo 5
– Kratovë 6
– Sveti Nikole 6
– Kërçovë 17
– Resen 3
– Negotino 8
14 persona, pesë pacientë nga Shkupi (35, 82, 62, 90 dhe 77), një nga Prilepi (54), një nga Tetova (88) d), një nga Struga (66), një pacient nga Velesi (78), një nga Bitola (76), dy pacientë nga Strumica (63 dhe 68), një nga Radovishi (66) dhe një pacient nga Reseni (83).
Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 223 pacientë të shëruar nga:
– Shkup 75
– Kumanovë 9
– Shtip 10
– Prilep 16
– Tetovë 27
– Veles 6
– Bitola 13
– Kavadarci 6
– Gostivar 5
– Gjevgjelia 14
– Strumicë 14
– Radovish 6
– Kochani 7
– Demir Hisar 2
– Berovë 3
– Pehçevo 1
– Kratovë 1
– Sveti Nikole 2
– Kërçovë 4
– Resen 1
– Negotino 1
Gjithsej 243.357 testime Covid-19. janë bërë në vend
Numri i përgjithshëm i covid diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 29558, numri i pacientëve të shëruar është 19994, numri i rasteve aktive është 8587.
Më shumë informacione: http://zdravstvo.gov.mk/deneska-se-registrirani-862-novi…/