Faktor24 ka zhvilluar një intervistë me akademikun Abdylmenaf Bexheti, i cili i’u është përgjigjur disa pyetjeve në lidhje me situatën aktuale politike.

 

Rivaliteti politik midis dy partive kryesore maqedonase, korpusi i kërkesave të cilët kanë porositur udhëheqësit shqiptarë. Eksperti politik, kontradikta, një qeveri e koalicionit të zgjeruar, si zgjidhje më e mirë pas këtyre rezultateve të zgjedhjeve?

A do të jetë kryeministri i Qeverisë së ardhshme shqiptar?

Emri i akademikut Abdylmenaf Bexheti përmendet si mandatar i mundshëm për përbërjen e qeverisë së re. A do të pranojë profesori universitar, anëtar i Akademisë, ish-ministër dhe ish-udhëheqës i PPD-së të jetë kryeministër? Këto dhe shume përgjigje tjera do të mund t’i ndiqni në intervistën e sontshme, në ora 22:30 në 24Vesti. /Telegrafi/