A duhet ngrënë bora? Mësojeni tani

Të gjithë mund të mendoni se bora është thjesht ujë, çfarë mund të na bëjë? Por a është ide e mirë vërtetë që të hani borë?

Nga çka është e krijuar bora, çka ndikon në shëndetin tonë kur ta hamë?

Para së gjithash, bora është e sigurt. Ajo vjen nga retë dhe shkencëtarët thonë se sa më shumë që bie borë, aq më e pastër ajo bëhet.

Shikoni më poshtë për më shumë:

SHPËRNDAJE