A e dini se ka Wi-Fi edhe në hënë?

NASA dhe MIT sapo kanë krijuar një paisje që mundëson shpërndarjen e internetit në hapësirë.

Nëpërmjet pulsimeve të kësaj pajisjeje do të jetë e mundur kalimi i të dhënave rreth 238,900 milje larg.

Shpejtësia do të jetë 19.44 megabajt për sekondë. 

Ky Wi-Fi është në shfrytëzim nga astronautët ndërsa instalimi i tij ka kushtuar afërsisht 300 mijë dollarë.