A e keni ditur se si është krijuar simboli i zemrës edhe pse ajo është krejt ndryshe ? (Foto)

Të gjithë e shohim në formën e saj të emojit, e cila është e njohur për të gjithë që nga fëmijëria.

Por kur kuptojmë se ka formë ndryshe, kjo vërtetë se ka habitur çdo fëmijë.
Por, a e keni pyetur veten se si është krijuar forma e zemrës ?
Pikërisht nga ajo reale, duke bashkuar dy zemra në një dhe merret forma e tillë.
Më poshtë mund ta shihni edhe fotografinë, e pastaj do të jetë gjithçka e qartë.