Të mërkurën që lam pas zjarri që shpërtheu në spitalin modular në Tetovë ju mori jetën 14 personave dhe 12 të lënduar.

Gazetari Furkan Saliu ka drejtuar disa pyetje përmes një postimi në profilin e tij në facebook për problemet dhe parregullsitë që ishin shfaq gjatë periudhës kir filloi ndërtimi i spitalit modular në Tetovë, përcjell in.7

Postimi i plotë:

A U RREGULLUAN PROBLEMET PËR TË CILAT FLISTE DREJTORI EKONOMIK I SPITALIT TË TETOVËS?
NËSE PJESA MODULARE ISHTE E KYÇUR NË SISTEMIN QENDROR TË OKSIGJENIT, PËRSE KISHTE BOMBOLA NË KËTË OBJEKT?
A EKSPLODUAN KËTO BOMBOLA DHE A JANË ARSYEJA KRYESORE PËR NUMRIN E MADH TË VIKTIMAVE?
#PërgjegjësiPërTetovën, ka shkruar gazetari Saliu./in7.tv/