Dy arkitektë nga Greqia kanë ideuar një shtëpi të mahnitshme, të vendosur buzë një kodre të frikshme.

Ky koncept i pazakontë është emëruar “Casa Brutale”. Kulmi i shtëpisë, në të cilin është vendosur një pishinë, është në nivel me tokën sipër kodrës, transmeton shekulli.

Përfundimisht, shtëpia duket moderne, tërheqëse dhe e përshtatshme për të jetuar, por edhe e frikshme në të njëjtën kohë.