Shumë futbollistë kanë dëshirë t’i përngjajnë Messit sa i përket mënyrës se si luan.

Mirëpo futbollisti i Kırklarelispor në ligën e tretë turke, Soner Birinci është një sozi origjinale e yllit të Barcelonës.

Madje ai i përngjan edhe nga stili i flokëve dhe mjekrës që futbollisti turk i ka përshtatur si Lionel Messi.