Visar Ademi sonte në ClickPlus u shpreh se nëse VMRO-ja nuk arrin të formojë qeverinë e re atëherë do të tentojë të shkaktoj krizë politike.

“VMRO-ja do të mundohet të krijoj qeverinë, dhe jo për hatër të kërkesave të shqiptarëve, jo se e ka gajlen e dygjuhësisë, sepse është në pyetje liria personale që e kanë keqpërdor pushtetin. ATa do të mundohen me atomin e fundit që që të bëjnë një llojë koalicioni me BDI-në, por edhe në qoftëse nuk e bëjnë kriza të tjera nëpërmjet kryetarit të shtetit nëpërmjet institucioneve tjera ndoshta edhe një krizë ndërqytetare” u shpreh Ademi.