Adnan Azizi:Historia e Titos dhe politika e BDI-së

Kush e ka lexuar historinë e Titos dhe xhaxhit Enver e ka lehtë ta kuptoj politikën e BDI-së dhe mesazheve të kuptuar në anën e kundërt të asaj që e deklarojnë, ata janë shembull tipik i politikës Titiste me slloganin e tij “Jep sinjal në të majtë e kthe në të djathtë” , dhe “sulmi është mbrojtja më e mirë” , duke akuzuar të tjerët, që të lajnë të palarat e tyre.

– Bën thirrje për ta mbështetur kandidatin e LSDM-së, ndërsa praktikisht punon për kandidatin e VMRO-së.
– Akuzo opozitën se po punon në favor të VMRO-së për t’i humbur gjurmët e lidhjeve të veta që koketojnë në prapaskenë.
– Bëjnë kinse thirrje për të dalur masovikisht për të votuar, por realisht punojnë për bojkot në teren.
– Ftojnë që të votohet Stevo, por punojnë që mos të arrihet cenzusi dhe “nashiot i vashiot Talat” të bëhet ushtrues detyre në presidencë.

#jukadalboja
#popullinukihamëkëtofore

SHPËRNDAJE