Affinity Photo , mrekullia e Photoshop-it (Video)

Aplikacioni Affinity Photo është një alternativë e mrekullueshme  e Photoshop-it në kompjuterat Mac.

Tani mund ta shkarkoni në kompjuterat Windows.

Affinity në aspektin e funksionaliteteve është kopje e versionit Mac dhe ka mjetet e duhura për shkrirjen e imazheve HDR, procesimin Batch dhe foto 360 gradëshe.

Të gjithe mund të bëhën pjesë e programit beta.Kur aplikacioni të startojë do të kushtojë 50 dollarë dhe mund ta përdorni gjithnjë./Indeksonline/