Afrim Gashi: Afrim Gashi nëse Vmro pranon parimet tona do të bashkëpunojmë!

Sekretari gjeneral  i Lëvizjes Besa njëherit edhe deputet në parlamentin e Republikës së Maqedonisë Afrim Gashi në emisionin 200 në Alsat M nuk përjashtoj mundësinë e bashkëpunimit me VMRO-DPNE. Ne nuk përjashtojmë asnjë nga partitē maqedonase as VMRO e as LSDM , nëse njëra nga këto parti pranon parimet tona ne do të ulemi me ta dhe pastaj do të vendosë këshilli i përgjithshëm i partisë, organet e partisë sepse ata janë parlamenti i Lëvizjes Besa, tha Afrim Gashi. Ai gjithashtu ai foli edhe për takimet me partitë tjera politike duke thurrë lavde rreth këtyre takimeve “Shqiptarëve ju ka munguar kultura politike. Është dasht me kohë të ulen partitë shqiptare për të diskutuar. Komunikim duhet të mbajmë me të gjithë, deklaroi Afrim Gashi deputet i Lëvizjes Besa

© fol.mk