Afrim Gashi lavdron Marrëveshjen e arritur me Ali Ahmetin, është kulturë politike!

  Sekretari i Gjeneral  i Lëvizjes Besa  Afrim Gashi njëherit edhe deputet në parlamentin e Republikës së Maqedonisë, sonte   në emisionin 200 në Alsat- M foli edhe për takimet me partitë tjera politike si dhe nënshkrimin e  deklaratës së përbashkët të partive politike shqiptare , ku nuk munguan edhe lavdet rreth këtyre takimeve . Ai në një moment tha:”Shqiptarëve ju ka munguar kultura politike dhe se është dashtë me kohë të ulen partitë shqiptare për të diskutuar. Komunikim duhet të mbajmë me të gjithë, deklaroi Afrim Gashi deputet i Lëvizjes Besa .

© fol.mk