Afrim Tanallari – Turp! Sela po shërohet në spital ,partiçkat shqiptare merren me PR

Pas veprimeve skandaloze që kanë ndërmar disa zyrtare të partive politike Besa dhe BDI  ku përmes portaleve të tyre  sulmojnë njëra tjetrën për tradhëti në ditën e 27 prillit në parlamentin e Maqedonise ku u lenduan një numër i deputevë e më shumë pësoi lideri i LR-PDSH-së Ziadin Sela . Këto fakte kanë ngjallur reagimin e  intelektualëve ,personaliteteve , aktorëvê gazetarëve e të tjerë .

Një reagim të tillë e ka bërë edhe  gazetari Afrim Tanallari i cili në profilin e tijë në facebook ka shkruar :

Turp!
Mazohizmi politike!
Kreu i Lr-Pdsh Zijadin Sela, ende po sherohet ne spital nga dhuna e ushtruar mbi te, nga huliganet e Vmro, ‘partickat’ shqiptare tu u mare me PR. Zijadin Sela e deshti bashkimin politike, por nuk e artiti, por mazohistet politike nuk e shfrytezuan viktimizimin e Zijadin Seles, per te bashkuar shqiptaret e Maqedonise.
Politika per disa verte qenka arene interesi, por jo arene morali.
Shpirti i keq i Dreqit po del nga shishja!? Fol.mk

SHPËRNDAJE