Ahmeti: Dikush po tenton të më “nxi”! (Video)

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti tha se, i ka kërkuar Bujar Osmanit që ti tregoj ofertat e partive politike në Maqedoni.

“Bujari më tha: Nuk kanë programe!, vetëm sharje e fyerje”, u shpreh Ahmeti, duke bërë të ditur se disa subjekte politike duan ta nxinë.

Ai tha se, BDI-ja kuadro të përgatitura dhe resurse njerëzore për të rrëzuar edhe perandori.