Lideri i BDI-së Ali Ahmeti ëshët takuar gjatë ditës së sotme me shefin e diplomacisë greke Nikos Kotzias.

“Mbase, nga të gjitha takimet me autoritetet greke ndër vite, ky i sotmi me Ministrin e Jashtëm Grek Kotzias më la përshtypje shpresëdhënëse. Z. Kotzias është një mik dhe kontribues për një rajon të paqtë dhe tërësisht të integruar në strukturat euroatlantike.

Bisedova shumë hapur me të për të kaluarën, të sotmen dhe “, shkruan Ahmeti në Facebook.