Ahmeti: Në Bit Pazar më lehtë mund të gjenden “bomba” se sa fruta dhe perime

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti për emisionin “200” tha se e shqetëson situata që bisedat e përgjuara mund të gjenden në “Bit Pazar” më lehtë sesa frutat ose perimet e freskëta. Të gjitha përgjimet që janë bërë janë lëshuar në treg në Ferizaj, në treg në Stamboll, dhe kjo nuk është e drejtë për asnjë politikan.

“Unë mendoj se është një moment çnjerëzor që shpërndahen bisedat e përgjuara, madje edhe ato private. Nëse do të kishte fakte rreth abuzimeve, nëse do të kishte fakte për një marrëveshje të fshehtë, ato me siguri do të publikoheshin.

Ekziston një marrëveshje midis të gjitha partive politike që bombat të mos përdoren si prova, dhe kjo u arrit së pari midis LSDM-së dhe OBRM-PDUKM-së”, tha Ahmeti.