Kryetari i BDI-së po ndjekë hapat e partnerit të tij Nikolla Gruevski që të mos ballafaqohet me liderë të oartive dhe koalicioneve oponente as gjatë kampanjës parazgjedhore, shkruan Fakte. Ai, i vetmuar, sonte do të jetë mysafir në emisionin “Rruga drejtë..” në AksatM.

Sidoqoftë, edhe Ahmeti edhe Gruevski e kanë të domosdoshme të ballafaqohen me votën e qytetarëve shqiptarë të dielën e ardhshme në zgjedhjet e oarakohshme parlamentare që organizohen në vend paz krizës së thellë politike./lajmpress.com