Faton Ahmeti aktivitet i ka vazhduar mbrëmë në Tetovë me organizimin e shfaqjes me këngë dhe poezi.

Ja postimi i plotë:

”Të qeshura, këngë dhe poezi! Organizimi i sontëm “Puhizë Verore” solli freskinë dhe ndjesinë e qytetarisë që i kishte munguar Tetovës