Një aksident i rëndë ka ndodhur në Tetovë, si pasojë e të cilit nj person ndërroi jetë në vendin e aksidentit.

Komandaiti i zjarrfiksave të Tetovës, Uka Aliti ka konfirmuar se njëri ka humbur jetën dhe tjetri është dërguar në spital me plagë të rënda, njofton FOL.

“Aksident komunikacioni i tmerrshëm me një viktimë, me intervenim të shpejtë të njesitit tonë, njëri shpëton dhe dërgohet në Spitalin e Tetovës. Ndërsa tjetri ndërron jetë”, tha për Uka Aliti.