Aktivitetet që do të mbahen nesër për nder të Astrit Deharit (FOTO)

Lëvizja Vetëvendosje ka njoftuar qytetarët për aktivitetet të cilat do të mbahen nesër, 08.11.2016, për nder të aktivistit Astrit Dehari.

Në orën 11:00 do të mbahet një mbledhje komemorative në Fakultetin Filologjik, në orën 12:00 do të organizohet marshi protestues për drejtësi nga organizatat studentore të UP-së, dhe në orë 14:00 do të bëhet varrimi i të ndjerit, Astrit Dehari.

aktivitetet