Temperaturat polare të mëngjesit në Kratovë ditët e fundit ka arritur deri në minus 10 gradë duke formuar figura interesante prej akulli, të cilat tërheqin vëmendjen e kalimtarët, transmeton TetovaSot.

Këtë mëngjes shumë qytetarët nga Kratova kanë ndaluar t’i shohin, dhe disa edhe i kanë fotografuar ngricat e mëdha në urën në afërsi të stacionit policor në Kratovë, e cila arriti gjatësi prej katër metrash.

Temperatura të ulëta priten edhe gjatë fundjavës, dhe për të dielën parashikimi i motit për Kratovë njoftojnë se temperaturat e mëngjesit do të arrijnë në 25 gradë nën zero./TetovaSot/