Albin Kurti i përgjigjet presidentit Thaçi

Ky reagim i Kurtit vjen pasi deklarata e tij se mund të ketë luftë në Kosovë brenda pesë vjetësh, u komentua nga Thaçi si “qesharake, absurde, e rrezikshme dhe e papranueshme”. “I ashtuquajturi president i Kosovës, përveç tjerash, paska thënë që deklarata ime është njëkohësisht edhe qesharake edhe e rrezikshme. Si mund të jetë qesharake diçka që është e rrezikshme? Po, pra, qenka e mundur atëherë kur injoranti ordiner të instalohet si ‘president’. E pranoj që znj. Jahjaga na paska qenë më e logjikshme se ky teveqel! Dështimi i ratifikimit të demarkacionit me Malin e Zi më 1 shtator 2016, atë marrëveshje të 26 gushtit 2015 e vulosi si marrëveshje personale të Thaçit. Tash, le ta varë atë dokument tradhtie e krimi në mur të tij, ky që do të duhej ta mbante atë si aktakuzë në qeli burgu”, ka thënë Kurti.