Demant:

Gjatë ditës disa portale dorë e zgjatur dhe kundështarë të unifikimit të faktorit politik Shqiptar kanë dezinformuar opinionin se gjoja nëndega e Aleancës për Shqiptarët e f.sh Llakavicë dinstancohet nga takimi i sotëm i lidëve politik Shqiptarë për harmonizimin e kërkesave të Shqiptarëve në R.M.

Nëndega e f.sh. Llakavicë si opcion bindshëm fitues i zgjrdhjeve të 11 Djetorit , siguron të gjithë opinionin se qëndron fuqishëm mbas përpjekjeve të liderëve partiak të Aleancës për Shqiptarët e sidomos liderit z. Ziadin Sela i cili edhe para edhe gjatë kampanjës zgjedhore gjithmonë ka qenë për unifikim të faktorit politik dhe kushteve ndaj palës tjetër .

Me respekt, Kryetari i nëndegës së f.sh. Llakavicë Ibrahim Kadriu.