Aleanca për Shqiptarët nuk do të përkrah asnjë subjekt politik maqedonas në zgjedhjet parlamentare të përsëritura në Tearcë.

“Nuk do ta përkrahim asnjërën parti. VMRO-DPMNE dhe LSDM vet le t`i zgjidhin problemet”, thuan nga Aleanca për Shqiptarët.