Karvani i takimeve parazgjedhore të Aleancës për Shqiptarët sonte ndaloi në Dibrën e Gjeneral Ostrenit. Drejtuesit e koalicionit parazgjedhor të Aleancës para një numri të madh të dibranëve shpalosën platformën politike për zgjedhjet e 11 dhejtorit.

Para qytetarëve kanë folur kryetar i LR-PDSH-së Ziadin Sela, kryetari i Unitetit Gëzim Ostreni dhe kryetari i RDK-së Vesel Memedi si edhe kandidatët për deputet nga qyteti i Dibrës.

dibra