Pas tubimeve qëndrore në Strugë, Dibër, Kumanovë të cilit ishin madhështore, Aleanca për Shqiptarët sonte do të mbaj tubim qëndror në Tetovë me fillim në ora 19.00 në Sallën Sportive të Shkollës Medicinale në Tetovë.

Të pranishëm do të jëne tre liderët e Aleancës për Shqiptarët: Dr.Ziadin Sela, Gjeneral Gëzim Ostreni dhe Prof. Vejsel Mehmedi me crast do të bëhet edhe prezentimi i kandidatëve nga Tetova dhe rrethina për zonën zgjedhore nr 6.