Kompania Alfa Romeo është e njehur për modele të veçante, prej Spideri deri te Brera, mirëpo këto kanë pamje që ngjajnë me makinat e zakonshme.

 

Modeli i fundit nga prodhuesi italian, duket se vjen prej ndonjë planeti tjetër, sepse është shumë i veçantë.

Fakti se është shumë e ulët dhe e gjatë, pa dritare dhe me linja shumë të lakuara, bën që të duket sikur një hiperveturë.

Sidoqoftë, nuk bëhet e ditur nëse do të hyjë ndonjëherë në prodhim, por si dizajn është unik do të kishte shumë sukses dhe do të ishte shembull për shumë makina tjera që do të punohen në të ardhmen.