Përveç numrit të madh të policisë dhe autoblindave që e shoqëruan kreun e BDI-së, Ali Ahmetin për tu futur në Kumanovë që ta mbajë tubimin me banorët e këtij rajoni, portali Almakos ka siguruar një foto eksluzive me ç‘rast në trupin e Ali Ahmetit vërehet pancir.

Parashtrohet pyetja se nga kush u frikësua Ali Ahmeti, sakaq nuk i mjaftuan forcat e mëdha të sigurisë derisa u fut në sallë, por edhe brenda saj ishte i mbështjellur me antiplumb?!/Almakos

aliii